Cani Koca, 8 Çocuk Annesi Eşini, Çocuklarının Gözü Önünde 20 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, 8 Çocuk Annesi Eşini, Çocuklarının Gözü Önünde 20 Yerinden Bıçakladı

Iğdır'da TIR şoförlüğü yapan cani koca, 8 çocuk annesi eşini çocuklarının gözü önünde 20 bıçak darbesiyle vahşice öldürdü.

19.09.2018 22:41  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da 8 çocuk annesi, cani eşi tarafından 20 bıçak darbesiyle vahşice öldürüldü. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne teslim olan cani koca, sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

CANİ KOCA, ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Salman Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tır şoförü Mehmet Ç., tartıştığı eşi Güner Ç.'yi çocuklarının gözü önünde defalarca kez bıçakladı. Kocası tarafından 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Güner Ç., özel bir hastaneye daha sonra Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TALİHSİZ KADIN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim olan koca Mehmet Ç.'nin sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Cani Koca, 8 Çocuk Annesi Eşini, Çocuklarının Gözü Önünde 20 Yerinden Bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cani Koca, 8 Çocuk Annesi Eşini, Çocuklarının Gözü Önünde 20 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • Tiger: Namus olsun olmasın anlasamiyorsan bosan Kurtul Şimdi bakacak gökyüzü ararsın 13 2 Yanıtla
  • AYŞE: annesizlik zor 8 çocuk neolcak nasıl unutacak lar piskolojilerini bozdun senin ğibi baba olmaz olsun ğeleceklerini yok ettin nasıl hayata tutunacaklar cani sen ğebereydin 10 0 Yanıtla Ali : 8 çoçuk annenin başını yeeedi anne onlar için katlandı onlar babalarını dışarda tutmak için hep yalan ifade verip bu sonu hazırladılar çocuklar ve gelin azmettiren savcılık arastiriyot 0 0
  • Murat ecun: O cocuklarından bırı onun deyıl bosuna 8 cocuk dıyıp yalan haber yapmayın o cocugun bırı oglunun kızıydı adı da ecrin karısı dogum yaparken ustune almıstı ve bı kac ay sonra onuda kovdular ve kıZıda vermedıler o kadın yıllardır kızına haster kaldı ogrenmek ısteyen ulaşsın bana onun nasıl bı lanet kadın oldugunu sıze hepsını ispatlı bı sekılde anlatayım kimse duygu sömurusu yapmasın 2 6 Yanıtla Ferit: Murat küçücük el kadar çocuğu duvara çarptigin savcılık dosyalarında aldigin cezaları anlat 0 0 Ahmet ak: Murat küçücük el kadar çocuğunu duvara çarptığını işkence yaptığını anlat savcılıkta raporlar aldigin cezalar hepsi arastirilsin 0 0 Kemal ak : Kansız murat sen çocuğuna işkence yapan yaratiksin 0 0 Kemal sal: Madde sattigin kullandığında emniyette oğlum nekadar cezalar aldin kayıtlar var bakilsin 0 0 Sude ay: Murat ecun yine çekmişsin maddeyi sağlığını da anlat..sen çocuktan bahsederken işkence yaptığını da anlat 0 0
  • andsmero: cehalet dolu doguda 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement