Vahşi Cinayetin Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Asayiş

Vahşi Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

Vahşi cinayetin zanlısı tutuklandıADANA – Adana'da, işkence yapılıp tabanca ile öldürüldükten sonra gömülen şahsı öldürdüğü ileri sürülen iki şüpheliden biri, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

02.04.2017 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vahşi cinayetin zanlısı tutuklandı

ADANA – Adana'da, işkence yapılıp tabanca ile öldürüldükten sonra gömülen şahsı öldürdüğü ileri sürülen iki şüpheliden biri, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 29 Mart tarihinde Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi'nde ormanlık alanda meydana geldi. 9 gün önce kaybolan Cem Atalmış'ın (38), cesedi toprağa gömülü halde bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği dedektifleri yaptıkları çalışmada, Mehmet T. ile D.T.'nin cinayeti işlediğinin belirledi. İstanbul'da gözaltına alınan Mehmet T. ifadesinde, cinayeti D.T.'nin, Atalmış'ı ev satma bahanesiyle dolandırıp 160 bin lirasını aldığı da ortaya çıkacağı için işkence yaptıktan sonra tabanca ile öldürdüğünü söylemişti. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Mehmet T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, zanlılardan D.T.'nin arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Vahşi Cinayetin Zanlısı Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Vahşi Cinayetin Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement