Vakıfbank'tan Kosgeb Kredisi Kullanacak Müşterilere Özel Limit - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank'tan Kosgeb Kredisi Kullanacak Müşterilere Özel Limit

Vakıfbank\'tan Kosgeb Kredisi Kullanacak Müşterilere Özel Limit

VakıfBank, başvurusu onaylanmış işletmelerin KOSGEB'in 50 bin lira üst limitli sıfır faizli işletme kredisinden kolayca yararlanabilmesi için müşteri taleplerinin hızlıca değerlendirilmesi amacıyla özel kredi limiti uygulaması başlattı.

27.03.2017 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank, başvurusu onaylanmış işletmelerin KOSGEB'in 50 bin lira üst limitli sıfır faizli işletme kredisinden kolayca yararlanabilmesi için müşteri taleplerinin hızlıca değerlendirilmesi amacıyla özel kredi limiti uygulaması başlattı.

Banka'dan yapılan açıklamaya göre, KOSGEB tarafından, KOBİ'lerin rekabet güçlerini arttırarak ekonomik büyümeye daha fazla katkı vermelerini teşvik etmek ve ihtiyaç duydukları finansmana erişmelerine imkan vermek üzere 2016 yılında sıfır faizli işletme kredisi uygulaması başlatıldı.

KOSGEB, 2017 yılında sıfır faizli işletme kredisi uygulamasının kapsamını oldukça genişletti. Bu kapsamda, 460 bin 167 adet işletmenin, işletme başına azami 50 bin liraya kadar sıfır faizli kredi talebi KOSGEB tarafından onaylandı. Kredi kullandırımlarına 28 Nisan'a kadar devam edilecek, kredi faiz desteği programı ile KOBİ'lere önemli bir finansman desteği sağlanmış olacak.

VakıfBank, KOSGEB tarafından sıfır faizli işletme kredisi programı kapsamında başvurusu onaylanmış müşterilerin taleplerinin hızlıca değerlendirilebilmesi için özel kredi limitleri oluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, VakıfBank olarak ülke genelinde 920'yi aşkın şubede, 2 bin 200'ün üzerinde KOBİ Portföy yöneticileri ile KOBİ'lere hizmet verdiklerini belirterek, "KOBİ'lerin her zaman en büyük destekçilerinden olan KOSGEB'in destek ve uygulamalarının KOBİ'lerimize ulaştırılması da bu hizmetlerimizin en önemlilerinden birisi. KOBİ'lerin desteklenmesinin öneminin bilincinde olarak, yıllardır KOSGEB'in uyguladığı tüm programlarda istisnasız yer aldık." ifadelerini kullandı.

Aydoğan, KOSGEB'in 2016 yılında başladığı ve 2017 yılında da kapsamını genişleterek 460 binin üzerinde işletmeye yaydığı sıfır faizli işletme kredisi programında da yer aldıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Program kapsamında yararlanıcı işletme sayısının çok yüksek olması ve kredinin kullandırılacağı zaman aralığını da dikkate alarak VakıfBank olarak işletmelerin krediye daha kolay erişebilmeleri için ne yapabiliriz diye düşündük. Bu kapsamda başvurusu onaylanan müşterilerin KOSGEB sıfır faizli kredi taleplerinde şubelerimiz tarafından hızlı değerlendirme yapılabilmesi için özel kredi limitleri oluşturduk. Böylece KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi limit tespiti ve kullandırımı süreçlerini oldukça kısaltmış ve kolaylaştırmış olduk. VakıfBank olarak, dün olduğu gibi bugün de KOBİ'lerimizin ve KOBİ'lerimizi destekleyen tüm kurum ve kuruluşlarımızın her daim en yakın destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi başvurusu onaylanmış tüm işletmelerimizi şubelerimize bekleriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıfbank'tan Kosgeb Kredisi Kullanacak Müşterilere Özel Limit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement