Vakit; Tüm Dünya İçin İyilik Vakti - Son Dakika
Güncel

Vakit; Tüm Dünya İçin İyilik Vakti

Vakit; Tüm Dünya İçin İyilik Vakti

Kimse Yok Mu Derneği K.Maraşta da günlük 1200 kişiye iftar yemeği vererek yardımlarını devam ettirmekte olduklarını belirtti.

13.07.2013 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş şubesi tarafında yapılan açıklamada Kimse Yok Mu Derneği olarak Ramazan ayında yapılan yardım faaliyetlerini yanında ülkemizde 636.300 kişiye, yurt dışında da 500.000 kişiye toplamda 1. milyon 136.300 iftar yemeği sunmayı hedeflendiğini, K.Maraşta da günlük 1200 kişiye iftar yemeği vererek yardımlarını devam ettirmekte olduklarını belirtti. İlimizin ihtiyaç sahibi ailelerin yoğun olduğu bölgelerde Serin Tepe, piri reis, Yörükselim mahallesinde, kasaba ve köylerde iftar çadırlarıyla iyilik kervanlarını arttırarak devam edildiği belirtildi. kasaba ve köylerde İftar verilecek olan yerler; Önsen,karadere, peynirdere, şahinkayası, kurtlar, bulutoğlu, küçüknacar, kale, kartal, fatihler, kızıldamlar kızıldamlar, elmalar, yenicekale, camuzoğlu, kümperli, kızılseki, maksutlu, Altınova, bulanık, güzelyurt, öşlü, cüceli, sarıçukur, budaklı, İsmailli, kılağlı, dereli, kavlaklı, çileşeler, çakallı, kürtül…ve bunun gibi bir çok köyde ve kasabada iftarlar vererek dostluk ve kardeşliğin önemini pekiştirmeyi hedeflendiği belirtildi. Açıklamada bulunan Mustafa Timurbanga K.Maraş'ta oturup kendi köy, kasaba ve mahallelerinde bulunan insanlara iftar vermek isteyen hayırseverlerin Kişi başı 5.TL karşılığında derneğimize başvurmaları halinde iftar sofralarıyla o köylerde de iftar sofraları kuracağını belirtti.

Yapılacak olan yardımların, fitre ve zekat makbuz karşılığında alındığını bizim adımıza gelip yardım isteyenlerden mutlaka derneğin bağış makbuzunun istenmesi istirham ettiklerini çünkü Ramazan ayını fırsat bilen kendini uyanık sayan dolandırıcılara fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

Nasıl yardım edebiliriz diyenler için

Bu yardım kervanına dahil olmak isteyenlerin

Giyim bağışında bulunabilecekleri gibi 70 TL. Değerindeki gıda kolilerinin temininde bize yardımcı olabilirler.

İsterlerse tüm operatörlerden hiç yorulmadan her akşam bir kişiye iftar ettirebilirsiniz. Bunun için İftar yazıp 5777'ye SMS atmanız yeterli. Böylece 5 TL bağışlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakit; Tüm Dünya İçin İyilik Vakti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement