Vali Akbıyık'tan Derecik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Akbıyık'tan Derecik Ziyareti

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Derecik ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

29.11.2018 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Derecik ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Valiliğin internet sitesindeki açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Derecik ilçesine giden Akbıyık, Kaymakam İdris Arslan ve Derecik Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç tarafından karşılandı.

Kaymakam Arslan'ı makamında ziyaret eden Akbıyık, daha sonra beraberindekilerle yapımı devam eden hastane ve kaymakamlık binalarında incelemelerde bulundu, binaların durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ardından Umurlu Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulunan Akbıyık ve beraberindekiler, Umurlu Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Akbıyık, yaptığı konuşmada, Derecik'te "Bir Kitap Bir İnsan" Projesi'nin başlatıldığını belirterek, en çok kitap okuyan öğrencinin ödüllendirileceğini söyledi.

Daha sonra beraberindekilerle Nahal Tepe Üs Bölgesini ziyaret eden Akbıyık, Tuğgeneral Tayanç'tan üs bölgesi ile ilgili bilgi aldı, burada görevli askerlerle sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Akbıyık'tan Derecik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement