Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı

Vali Alimoğlu,\'Gönül Elçisi\' Projesini Anlattı

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, kurum amirleri, kadınlar, STK temsilcilerine 'Gönül Elçisi' Projesini anlattı.

12.03.2013 17:12  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Gönül Elçisi' projesinin tanıtım programına katılan Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, kurum amirleri, kadınlar, STK temsilcilerine projeyi anlattı. Toplantı sonunda 40'a yakın kişi gönül elçisi oldu.

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir otelin salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına; Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, eşi Rana Alimoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya, STK Temsilcileri, Kamer Vakfı Hakkari Şube Başkanı Zuzan Selmioğlu, kadınlar ve kurum amirleri katıldı. Projenin tanıtım programında konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Şen, projenin amacı ve neler yapabileceği ile ilgili bilgi verdi.

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu de komşuluk ilişkilerin önemine değindi. Vali Alimoğlu, "Herkes bir aileye mensup ve herkes birbirinin komşusu. Komşuluk konusu 40 hane ile 70 hane demişler ve insanlar o kadarıyla mesuldur. Herkes 40 ya da 70 komşusuyla iyi diyalog kursa ve sıkıntılarına çare bulsa sıkıntı kalmaz.Yeniden eksiyen işlere bakmalayız. Arkadaşımız dedi ki bir insanileşme projesidir. Biraz daha komşuların hali nedir diye araştırmak lazım. Gönül kelimesi çok güzel bir kelime. Tercümesi de zor bir kelime. Pek öyle elle tutulan bir şey değil, ama istenilen bir şey. Hakkari'nin bu işi iyi anlaması gerekir. Ağa kızları olanlar 70 hane, diğerleri de 20 ile 40 haneyi gezip sıkıntıları dinlerlerse hiç kimse açıkta kalmaz" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement