Vali Altınok Beldeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Altınok Beldeleri Ziyaret Etti

Vali Altınok Beldeleri Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Selami Altınok, merkeze bağlı Topakkaya, Yeşiltepe ve Yeşilova Beldelerini ziyaret etti.

17.04.2013 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Selami Altınok, merkeze bağlı Topakkaya, Yeşiltepe ve Yeşilova Beldelerini ziyaret etti.,

Aksaray Valisi Selami Altınok beraberinde Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Altınsoy ile birlikte Topakkaya Belde Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut'tan belediye hizmetleri ile ilgili bilgi alan Vali Selami Altınok, daha sonra Yeşiltepe Beldesine gitti. Belediye Başkanı Derviş Ahmet Oruç ile görüşen Vali Selami Altınok son olarak Yeşilova Beldesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sıtkı Koç ile görüştü.

Aksaray'da köy, belde ve ilçelere sık sık ziyaretlerde bulunduğunu belirten Vali Altınok, altyapı başta olmak üzere, eğitim, sağlık ve diğer alanlarda önemli bir eksikliğin bulunmadığını söyledi. İhtiyaç ve taleplere göre istenilen hizmetlerin yapılması ve sorunların çözüme kavuşturulması için köy muhtarları, belediye başkanları ile her zaman irtibat halinde olunduğunu belirten Vali Altınok, "Aksaray'da bütün kurum ve kuruluşlarımız el birliği içinde Aksaray'ın her bölgesinde, köyünde, beldesinde, ilçesinde vatandaşların memnuniyeti için gayret gösteriyor. Daha yaşanılabilir bir Aksaray için her alanda daha gelişmiş bir Aksaray için mücadele ediyoruz. Bunu da hep beraber yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Topakkaya, Yeşiltepe ve Yeşilova Belde Belediye Başkanlarına başarılar dileyen Vali Altınok, herkesin tek amacının özelde Aksaray genelde tüm Türkiye'de yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet almasını, ekonomik olarak bütün vatandaşların daha iyi durumda olmasını sağlamak olduğunu bildirdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altınok Beldeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement