Vali Altıparmak, Olimpiyat Park'ı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Vali Altıparmak, Olimpiyat Park'ı Gezdi

Vali Altıparmak, Olimpiyat Park\'ı Gezdi

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Olimpiyat Park'ta bir dizi gezi ve incelemede bulundu.

12.10.2013 16:45  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ile Olimpiyat Park'ı gezdi. Vali Altıparmak, Olimpiyat Park'ta bulunan gemi restaurant, akuapark, at biniciliği tesisleri, restaurant, akvaryum, piknik alanları, spor sahaları ve açık hava müzesini yakından inceledi. Vali Altıparmak: "Olimpiyat Park, bölgenin en büyük dinlenme, eğlence ve rekreasyon alanı olacak. Görsellik ve işlevsellik açısından büyük bir önem taşıyan Olimpiyat Park, özel bir çalışmayla açık hava müzesi haline de getirilecek. Buraya ilk etapta eski dönemlere ait koçbaşları, lahit ve eski işlemeli taşlar getirildi. Buranın açık hava müzesi olması için örnek bir çalışma yaptık. Özellikle bahar ve yaz mevsiminde şehrin sosyal hayatına renk katacak olan Olimpiyat Park, eskiden popüler bir geçmişe sahip olan 3 Temmuz Doğu Fuarı'nın adını gölgede bırakacak nitelikte büyük bir ihtişama sahip olacak" dedi.

"Şehr-i Mübarek Erzurum İçin Ne Yapsak Azdır"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler de, kent sorunlarına büyük ilgi gösteren ve halk nezdinde "Halkın Valisi" olarak adlandırılan Dr. Altıparmak'ın şehir için önemli bir devlet adamı olduğunu ifade etti. Altıparmak'ın Olimpiyat Park'ı beğenmesinden duyduğu hoşnutluğu dile getiren Başkan Küçükler, şunları kaydetti: "Erzurum'un cazibe merkezi konumuna ulaşmasında Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın katkısı çok büyük olacak. Bu düşünceyi her platform ve farklı cemiyetlerde sürekli deklare ediyoruz. Antalya gibi turizmin başkentinden şehrimize gelen Sayın Altıparmak, eminim ki; kent yönetimine adını altın harflerle yazdıracak. Şehrimizin mülki amirinin yatırımlarımızla ilgili beğenisini kazanmak bizim için çok önemlidir. 'Şehr-i Mübarek Erzurum için ne yapsak azdır' felsefesini bir hizmet sloganı haline getirdik. Dev yatırımlarımız arasında yer alan Olimpiyat Park, eski adıyla 3 Temmuz Doğu Fuarı bir dönem atıl ve köhne bir mekândı. Beytül mala sahip çıkarak bu emaneti aslına uygun bir hale getirdik. Hamd olsun bu güzel yurdun ismine ve unvanına yakışır güzel bir park inşa ettik. Kafeteryalardan restoranlara, at biniciliğinden dinlenceye kadar istenilen birçok şeyi bir arada tutan Olimpiyat Park, kent insanının vazgeçemeyeceği bir mekân haline gelecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Altıparmak, Olimpiyat Park'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement