Vali Atış'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Atış'ın Veda Ziyaretleri

Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Adana İl Başkanlığı ve Adana Ticaret Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

23.08.2011 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Adana İl Başkanlığı ve Adana Ticaret Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Vali Atış, İl Başkanı Mustafa Kebude, Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

AK Parti İl Teşkilatı'nın, gerek İl Başkanı Kebude, gerek kadın ve gençlik kolları olarak devlet terbiyesi ve disiplini ile çalıştıklarına şahit olduğunu ifade eden Atış'ın, şunları kaydettiği bildirildi:

"Sizleri tanımış olmak ve sizlerle çalışmış olmak gerçekten çok güzeldi. Ben Adana'ya İlhan Atış olarak gelmeye devam edeceğim. Emekli olduktan sonra İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum. Sizin de artık İstanbul'da bir eviniz ve bir ağabeyiniz var. Adana güzel bir şehir, güzel anılarla ayrılıyorum. "

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'nin de Vali İlhan Atış'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Adanalılar olarak sizleri özleyeceğiz ve hizmetlerinizi asla unutmayacağız. Buraya kadar gelme nezaketinde ve zahmetinde bulunduğunuzdan ötürü teşkilatım adına size çok teşekkür ediyorum" ifadesi kullandığı bildirildi.

Vali Atış'ın, Adana Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerine de veda ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Atış'ı, veda ziyaretinde, ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, başkan yardımcıları Atila Menevşe, Mehmet Şahbaz, Yönetim Kurulu üyesi Naci Heybeli, Genel Sekreter Ahmet Nevruz ve Genel Sekreter Yardımcısı Birol Yarman hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Atış'ın, "Adana'dan son derece iyi duygularla ayrılıyorum. Görev sürem içerisinde Ticaret Odası ile son derece güzel ve verimli çalışmalara imza attık. Adana'nın mevcut potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik bu çalışmalara katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ancak şuna da inanıyorum ki, Adana bu potansiyeli ile daha da ilerilere gitmelidir. Adana Ticaret Odası'nın etkin çalışmalarıyla bu hedefe mutlaka ulaşılacağına inanıyorum" ifadeleri kullandığı bildirildi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer de, Atış'ın görev süresi içerisinde kentin uzun yıllardır çözüm bekleyen sorunlarının üzerine kararlı bir şekilde gittiğini ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydettiği.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Atış'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement