Vali Azizoğlu'nun Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu'nun Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Azizoğlu\'nun Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Narman ilçesi Taşburun Köyünde ikamet eden şehit Batıkan Avcı’nın ailesini ziyaret etti.

01.11.2016 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, Narman ilçesi Taşburun Köyünde ikamet eden şehit Batıkan Avcı'nın ailesini ziyaret etti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarının saldırısının ardından çıkan çatışmada şehit düşen sözleşmeli Piyade Er Batıkan Avcı'nın ailesini ziyaret eden Nilgün Azizoğlu, ailenin acısını paylaşarak, ülkenin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını söyledi

Şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını belirten Nilgün Azizoğlu, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız' dedi.

Şehit ailesi, Nilgün Azizoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, bu zor zamanlarında kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve eşleri Nilgün hanıma çok teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

Nilgün Azizoğlu ve beraberindeki Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik ve Narman Kaymakamı Murat Eren'in eşi Mümine Eren aileyle birlikte Şehit Batıkan Avcı'nın köy mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

KIŞLAKÖY İLKOKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Nilgün Azizoğlu ve beraberindekiler Şehit ailesine yaptıkları ziyaretin ardından köy yolu güzergahı üzerinde bulunan Kışlaköy İlkokulu önünde oyun oynayan çocukları görünce aracını durdurdu, onlarla tek tek ilgilendi ve çeşitli hediyeler verdi. Okula da bir ziyaret yapan Azizoğlu, öğretmenler Esra Sancak ve Tuğba Akgümüş'ten okul hakkında bilgi aldı ve birlikte fotoğraf çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu'nun Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement