Vali Baruş'un Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Baruş'un Ziyaretleri

Vali Baruş\'un Ziyaretleri

Bolu Valisi Aydın Baruş, Yeniçağa ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile buluştu.

24.03.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Aydın Baruş, Yeniçağa ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile buluştu.

İncelemelerde bulunmak üzere Yeniçağa ilçesine gelen Baruş, ilçede ilk önce mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Yeniçağa Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına Bolu Valisi Aydın Baruş, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Naim Akgül, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, İl ve İlçe Kurum Müdürleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

İlçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarının dinlendiği toplantıda konuşan Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Naim Akgül, toplantının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Muhtarlık müessesesini çok önemsediğini dile getiren Bolu Valisi Aydın Baruş da, "Muhtarlarımız öncelikle halkın seçilmiş temsilcileridir. Siz seçilmiş ve halkın teveccühünü kazanmış kişilersiniz. Halkın iradesini en ücra köşede yansıtan birimlersiniz. Sayın Cumhurbaşkanımız da sizlere verdiği önemi her zaman gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantılara davet ediliyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız sizleri belirli aralıklarla davete devam ediyor. Halkın nabzını tutma açısından demokratik bir yönetim için halkın isteklerini, taleplerini öğrenmek, ona göre çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapmak bakımından sizin iradeniz çok önemli." diye konuştu.

Vali Baruş konuşmasının devamında ise 2017 yılı KÖYDES programında Bolu'ya ayrılan ödenek miktarında çok ciddi bir artış yaşandığını kaydederek, geçen yıla oranla bu yılki KÖYDES ödeneğinin 3 kat arttırıldığını söyledi.

Toplantıda, Yeniçağa köy ve mahalle muhtarları tek tek söz alarak istek ve önerilerini dile getirdi.

Baruş, toplantının ardından Yeniçağa ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Baruş'un Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement