Vali Bektaş, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Baba Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Bektaş, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Baba Evini Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karlıova'daki terör saldırısı- Evin dışından detay görüntüler- Vali'nin eve gelişi ve şehidin yakınları ile konuşması Karlıova'daki terör saldırısı- Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki baba evine taziye ziyaretleri sürüyor- Şehidin kayınbabası Köse: "Haşim ile en son telefonda konuşurken bana, "Savaşırken ölmek bana koymaz, hiç gücüme gitmez ama haince, kalleşçe bir tuzak kurularak öldürülmek çok zoruma gider demişti" Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki baba evine taziye ziyaretleri sürüyor.

16.08.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karlıova'daki terör saldırısı- Evin dışından detay görüntüler- Vali'nin eve gelişi ve şehidin yakınları ile konuşması Karlıova'daki terör saldırısı- Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki baba evine taziye ziyaretleri sürüyor- Şehidin kayınbabası Köse: "Haşim ile en son telefonda konuşurken bana, "Savaşırken ölmek bana koymaz, hiç gücüme gitmez ama haince, kalleşçe bir tuzak kurularak öldürülmek çok zoruma gider demişti" Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki baba evine taziye ziyaretleri sürüyor.Manisa Valisi Edoğan Bektaş, beraberinde Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan ile birlikte şehidin baba evini ziyaret etti. Anne Huma Dirik (65), büyük dayısı Ali Rıza Aşçı, Haşim Dirik'in kayınbabası Hasan Sadık Köse ile bir süre sohbet eden Bektaş, başsağlığı diledi. Anne Dirik'i teselli etmeye çalışan Vali Bektaş, "Metanetli ve güçlü olmalıyız, sabır diliyorum. Şehidimizi en iyi şekilde uğurlayacağız. Bu çok ama çok ağır bir yük. Omuz omuza verip, bu acıyı paylaşacağız. Siz artık şehit eşi ve şehit çocuklarısınız" dedi.Şehidin kayınbabası Hasan Sadık Köse, bir süre önce damadıyla telefonda görüştüğünü aktararak, "Savaşırken ölmek bana koymaz, hiç gücüme gitmez ama haince, kalleşçe bir tuzak kurularak öldürülmek çok zoruma gider demişti" dedi.- Vatandaşlar teröre tepkiliDirik ailesinin oturduğu Ayan Mahallesi Ayankuyu Sokak ile şehidin evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Haberi duyan vatandaşlar, taziye ziyaretinde bulunmak üzere Dirik'in evine gitti.Oğlu Siirt'in Eruh ilçesinde Jandarma üst çavuş olarak görev yapan Elif İnce, şehidin evini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Teröre lanet eden İnce, "Bu olaylar bir an önce sona erdirilsin" dedi.İnce'nin konuşmasına bazı vatandaşlar destek vererek alkışladı. Bu arada, herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, vatandaşları sakin olmaları konusunda uyararak, şehit cenazesi olduğunu ve alkışlamamalarını istedi. İkindi namazının ardından şehit cenazesinin kaldırılacağı Siteler Mahalle Camisinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yapılan yol kapatmasına müdahale maksadıyla bölgeye intikal eden Jandarma Özel Harekat birliğine ait araçlarından birinin geçişi esnasında önceden yola döşenmiş uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı infilak ettirilmiş, patlamada 3 asker şehit olmuş, 6 asker yaralanmıştı.

Vali Bektaş, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik\'in Baba Evini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Bektaş, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Baba Evini Ziyaret Etti - Son Dakika

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı
    08:15 İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı. Ailenin suç duyurusu üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bayraklı ilçesinde yakalandı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı
    08:09 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, suç örgütlerine ve zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

  • Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı
    08:06 Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı
    08:05 İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23" operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

  • İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı
    08:04 İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:02 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre halı üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olması muhtemel. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.


Advertisement