Vali Büyük: "Girişimcileri Adana'da Yatırım Yapmaya Çağırıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük: "Girişimcileri Adana'da Yatırım Yapmaya Çağırıyoruz"

Vali Büyük: "Girişimcileri Adana\'da Yatırım Yapmaya Çağırıyoruz"

Adana Valisi Mustafa Büyük, kent ekonomisinin gelişip kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

14.11.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, kent ekonomisinin gelişip kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Vali Büyük, kent ve ülke ekonomisine katkı koyan firmalara yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Bu kapsamda, Ak Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Sunar Grup'a bağlı olan Elita Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret ederek, fabrikalarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Adana Ticaret Odası Başkanlığı'nı sürdüren Atila Menevşe'nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ak Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş'de incelemelerde bulunan Vali Büyük, Menevşe'den şirketin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Büyük incelemeleri sırasında aynı zamanda ATO Başkanı olan Atila Menevşe'ye, kent ekonomisinin gelişip kalkınması yolunda üstlendiği görevinde sergilediği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Sunar Mısır'a bağlı olarak faaliyetini sürdüren Elita Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Büyük, firma yöneticisi Hüseyin Nuri Çomu ile birlikte tesisleri gezdi.

Fabrika yöneticilerini geçen yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında 42. sırada yer almasından dolayı kutlayan ve başarılar dileyen Vali Büyük, son olarak Adana Sanayi Odası Başkanlığı görevini de yürüten Zeki Kıvanç'a ait, Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret etti.

Zeki Kıvanç ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan Vali Büyük, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, iş dünyası temsilcilerinin ve yatırımcıların daima yanlarında olduklarını vurgularken, tüm girişimcileri Adana'da yatırım yapmaya çağırdı.

Ziyarette Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük: 'Girişimcileri Adana'da Yatırım Yapmaya Çağırıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement