Vali Büyük'ten Abtü'ye Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten Abtü'ye Veda Ziyareti

Vali Büyük\'ten Abtü\'ye Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (ABTÜ) veda ziyaretinde bulundu.

08.06.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne (ABTÜ) veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'ün yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Gök ve Prof. Dr. Abdülazim Yıldız ile Genel Sekreter Osman Arık da hazır bulundu.

Vali Büyük, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin şehrimiz ve ülkemiz için önemli başarılara imza atacak potansiyelinin olduğunu belirterek, gelecekteki çalışmalarında Rektör Prof. Dr. Aykut Gül'e başarı dileklerini iletti.

ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, Vali Mustafa Büyük'ün iki yıllık süre içerisinde Adana için önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Prof. Dr. Gül, "Sayın Valimize Üniversitemize verdiği destekten ve kentimize yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini şahsım ve üniversitem adına temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Gül, Vali Büyük'e bir hatıra hediyesi takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten Abtü'ye Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement