Vali Büyük'ten İlk Açılış - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten İlk Açılış

Vali Büyük\'ten İlk Açılış

Adana Valisi Mustafa Büyük, marka olma yolunda ilerleyen Üçgül ailesinin iki yeni işyerinin açılışını yaptı.

12.06.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, marka olma yolunda ilerleyen Üçgül ailesinin iki yeni işyerinin açılışını yaptı.

Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı Güzelyalı Mahallesi 81146 Sokak Üçgül Residence zemin katında bulunan Bodiç Cafe & Restaurant, ile Destane Yapı market, faaliyete başladı.

Açılışa Adana Vali Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bölge İdare Mahkemesi Başsavcısı Sabri Beytorun, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Reşit Özcan, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Vali Yardımcıları Halis Arslan, Haluk Sezen, Mustafa Yüksel Karadağ, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Yumurtalık Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Vergi Dairesi Başkanı Recep Yavuz, eski Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, AYAMDER Yönetim kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Semerkand Vakfı Adana İl Başkanı Ümit Özlü, AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, STK Başkan ve Başkan Yardımcıları seçkin ve kalabalık davetli topluğunu katıldı.

İŞ HAYATINA MEŞRUBAT SATARAK BAŞLADILAR

Açılış öncesi bir konuşma yapan Üçgül Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül, iş dünyasına 1955 yılında Ceyhan'da baba Zeynel Üçgül'ün meşrubat satmasıyla başladıklarını söyledi. Üçgül, konuşmasını şöyle sürdürdü.

"Ceyhan'da sırasıyla, meşrubat, beyaz eşya ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren şirketimiz, faaliyet bölgesini 1989 yılı itibariyle önce Adana ve ardından 1994 yılında İstanbul'a genişletmiştir. Uzun bir süre otomotiv sektöründe birçok ünlü markanın bayiliğini yapan şirketimiz başarılı çalışma modeli ve tecrübesi sayesinde zamanla inşaat, sigorta ve metal-enerji sektörlerinde de önemli firmalar arasına girmiştir. Zamanla babadan oğula geçen tecrübe odaklı bayrak yarışında, değişen dünya ile birlikte gelişen yaşam standartlarına uyum sağlayarak faaliyet gösterdiği sektörlerde aranılan tercih edilen, marka' olmak hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda sektörlerdeki yeniliklerin ve bilimsel gelişmelerin takipçisi olup tüm mantıklı beklentileri karşılar nitelikte ekonomik ve çağa uygun hizmetler sunmaya gayret göstermekteyiz. Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda bölgesel bazda söz sahibi ve lider olan şirketimiz, ulusal bazda marka olabilme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir"

Atandıktan sonra ilk açılışını gerçekleştiren Adana Valisi Mustafa Büyük'de halkına ve yaşadığı kente hizmet veren bu tür işyerlerini açmaktan gurur duyduğunu belirtti. Vali Büyük, "Güzel insanlar güzel hizmetler yaparak kaliteyi artırmışlardır. Bu güzel mekanları kazandıranları yürükten kutluyorum" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'de emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Müftü Arif Gökce'nin yaptığı 'Hayır dua'sının ardından davetliler toplu halde açılış kurdelesini kesildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten İlk Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement