Vali Çakacak, Göreve Yeni Başlayan Albay Şen'i Makamında Kabul Etti - Son Dakika
Yaşam

Vali Çakacak, Göreve Yeni Başlayan Albay Şen'i Makamında Kabul Etti

Vali Çakacak, Göreve Yeni Başlayan Albay Şen\'i Makamında Kabul Etti

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, göreve yeni başlayan Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen’i makamında kabul etti.

30.08.2018 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, göreve yeni başlayan Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen'i makamında kabul etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Albay Şen'in yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Albay Şen ise ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak'a teşekkürlerini iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Vali Çakacak, Göreve Yeni Başlayan Albay Şen'i Makamında Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
    21:01 Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

    Rize'nin Uzunkaya mevkisinde O.S. idaresindeki bir taksi, Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Taksinin içindekilerin, İyidere ilçesindeki bir cenazeden döndükleri belirtildi.

  • Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı
    20:59 Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı

    Rize'nin Derepazarı ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular
    20:59 Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek aracı söndürdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


Advertisement