Vali Çakır, Başarılı Sporcuları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Çakır, Başarılı Sporcuları Ziyaret Etti

Rize Valisi Nurullah Çakır, çeşitli şampiyonalarda dereceye giren Gençlik Spor Kulübü ve Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcularını ziyaret etti.

23.09.2013 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Valisi Nurullah Çakır, çeşitli şampiyonalarda dereceye giren Gençlik Spor Kulübü ve Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcularını ziyaret etti.

Gündoğdu Limanı'ndaki kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette Vali Çakır'a, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Gündoğdu Su Sporları Kulüp Başkanı Bilgin Kopuz, antrenör Adnan İlhan ve kulüp yetkilileri eşlik etti.

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, kano sporunun su ile bütünleşen Rize'de yapılmasından mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Adana'da yapılan Türkiye Kupası yarışmasında 23 altın, 13 gümüş, 12 bronz madalya kazanan ve Sakarya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Kano Yarışmalarında 34 altın, 13 gümüş ve 11 bronz madalya elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Bilhassa kız çocuklarımızı bu spora yönlendiren başta velilerimizi göstermiş oldukları bu medeni cesaretlerinden dolayı ve öğrencilerimizi de okullarındaki eğitimlerinin yanında bu sporu yapıyor olmalarından dolayı kutluyorum. Çeşitli başarıları ilimize kazandırarak bizlerin haklı olarak gururlanmasına vesile olan sporcu antrenörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve bu süreçte sizlere katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çakır, Başarılı Sporcuları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement