Vali Çeber, Şehidin Acı Haberini Ailesine Verdi - Son Dakika
Genel

Vali Çeber, Şehidin Acı Haberini Ailesine Verdi

Vali Çeber, şehidin acı haberini ailesine verdi Şehit babası kendisi gibi asker olan oğlunun şehadet haberini metanetle karşıladı -Oğlunun Afrin'de görevli olduğunu ve şehit haberini duyunca gelen asker annesi Sevgi Korkut Vali Kemal Çeber'e sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

07.02.2018 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Çeber, şehidin acı haberini ailesine verdi

Şehit babası kendisi gibi asker olan oğlunun şehadet haberini metanetle karşıladı

-Oğlunun Afrin'de görevli olduğunu ve şehit haberini duyunca gelen asker annesi Sevgi Korkut Vali Kemal Çeber'e sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

KARABÜK - Türk Silahlı Kuvvetlerinin, PKK/KCK/PYD/ YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarına yönelik Afrin bölgesinde düzenlediği operasyonda 26 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bilal Akpınar şehit oldu.

Şehit Akpınar'ın şahadet haberi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan annesi Ülker Akpınar ile babası İsmail Akpınar'a Karabük Valisi Kemal Çeber, Garnizon Komutanı Albay Tekin Namlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Cihan Ulukaya ve diğer yetkiler verildi.

Yaklaşık 3 ay önce dünya evine giren Akpınar'ın eşi Hafize Nur Akpınar ise Tunceli'de komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehidin anne ve babasının yaşadığı apartmana Safranbolu belediyesi itfaiye ekipleri tarafından Türk bayrakları asılarak, taziye çadırları kuruldu.

Şehit haberini duyan onlarca vatandaş ise apartmanın önünde toplandı.

"Kendisi gibi asker olan oğlunun şahadet haberini metanetle karşıladı"

Şehidin baba evinden çıktıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan

Karabük Valisi Kemal Çeber, Allah anneden de babandan da razı olsun diyerek, " Anne Ülker ve baba İsmail çok büyük metanetle karşıladı. Şehidimizin naaşı Gaziantep'ten uğurlayacaklar, planlamalar yapılıyor. Bir aksilik olmazsa kent meydanımızda cenaze namazımızı kalacağız. Ailenin isteği şehidimizin vasiyeti üzerine Safranbolu'da defnedeğiz" dedi.

Ailenin aslen Afyonlu olduğunu ifade eden Çeber, "Kendileri 14 yıldır burada baba emekli asker. Şehidimizde Safranbolu aşığıymış. Allah sabır versin aileye, şehidimizin mekanı cennet kuşkumuz yok . Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. 3 aylık evli ve kızımızda Tunceli'de görevli" diye kaydetti.

"Asker annesi Valiye sarılarak gözyaşlarına boğuldu"

Öte yandan oğlunun Afrin'de görevli olduğunu ve şehit haberini duyunca gelen asker annesi Sevgi Korkut Vali Kemal Çeber'e sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Vali Çeber, gözyaşlarına boğulan asker annesini teselli ederek, " Böyle yaparsan başkaları sevinir. Bize yakışmıyor. Şehidimizin anne ve babasını görseydin ne kadar metanetli olduklarını" dedi.

Vali Çeber, Şehidin Acı Haberini Ailesine Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Vali Çeber, Şehidin Acı Haberini Ailesine Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement