Vali Çiçek, Datça'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Çiçek, Datça'da İncelemelerde Bulundu

Vali Çiçek, Datça\'da İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, ile atandıktan sonra tüm ilçelerdeki sorunlara çözüm getirmek için gezi ve incelemelerine devam ediyor.

22.03.2015 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek, ile atandıktan sonra tüm ilçelerdeki sorunlara çözüm getirmek için gezi ve incelemelerine devam ediyor.

Muğla'ya atandıktan sonra üç ay geçmeden ikinci defa Datça'ya gelen Vali Amir Çiçek yanında İl jandarma alay komutanı kurmay albay Halil Çelik, vali yardımcısı Fatih Ürkmezer ile Muğla'ya yeni atanan il emniyet müdürü Hakan Çetinkaya olduğu halde ilk önce 18 mart deniz zaferi nedeniyle Datça açıklarında demirli bulunan TCG Gökçeada ve TCG Gediz firkateynlerini ziyaret ederek güney görev grup komutanı Tuğamiral Cihat Yaycı komutasındaki gemi personeliyle bir süre sohbet etti.

Daha sonra ilçe mahalle muhtarları ve esnaf temsilcileriyle Datça esnaf odası toplantı salonunda bir araya gelen Vali ve yanında bulunan heyet bir toplantı yaptı. Toplantıya başlamadan önce Datça, da geleneksel olarak bu yıl dokuzuncusu düzenlenen boğa güreşlerinde elde edilen gelirle ve İlçe emniyet müdürü Cüneyt Bilen'in gayretleri sonucu ilçe emniyet müdürlüğüne alınan iki adet binek aracın alımında katkıları bulunan esnaf ve mahalle muhtarlarına birer sertifika verdi.

Datça esnaf odası toplantı salonunda basına bir açıklama yapan Vali Amir Çiçek, "Göreve başladığım süre içinde ilçemizde bulunan sorunların çözümü yolunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Datça'nın sorunlarını yerinde görmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla üç aradan sonra tekrar burada olmaktan gururluyum. Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağının yıkılarak aynı yerinde yeniden yapılması konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Zaten bu konu 2015 yılı yatırım programına alındı en kısa zamanda yeni hükümet konağının temelini atmayı planlıyoruz" dedi.

Vali Amir Çiçek, buradan eski Datça ve Hızırşah Mahallelerinde bulunan yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Amir Çiçek daha sonra ilçede atıl durumda bulunan sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak onların kamunun yararına değerlendirilmesi hakkında bilgiler aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiçek, Datça'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement