Vali Çiçek Seyahat ve Konaklama Sektörü Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Çiçek Seyahat ve Konaklama Sektörü Toplantısına Katıldı

Bursa Belediyeler Birliği'nin 2015 yılı çalışma dönemi planlı hizmet içi eğitim toplantısının sonuncusu Afyon'da gerçekleştirildi.

26.12.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanları ile Belediye Meclis Üyelerinin görev, yetki ve sorumlulukları, belediyelerde gelir artırıcı tedbirler, Kamu Mali Kontrol Kanunu, resmi yazışma kuralları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yapılan son düzenlemeler ile, kamu ihale ve sözleşmelerinin anlatıldığı eğitim toplantısına, Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, üye belediyelerin Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı.

Hizmet içi eğitim toplantısının açılışında konuşan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çalışanların daha iyi hizmet vermelerini sağlamak için, yasa ve yönetmeliklerdeki mevzuat değişiklikleri hakkında düzenli şekilde eğitim toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Mustafa Dündar, "Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim toplantıları, aynı zamanda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına da olanak sağlamakta. Bursa Belediyeler Birliği olarak, üye belediyelerimizle olduğu gibi, diğer belediyelerle de benze toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bu tür toplantılarda kesinlikle etkileşim oluyor, karşılıklı plan proje paylaşımı oluyor. Benzer toplantılarımızı 2016 yılı içerisinde de sürdüreceğiz" dedi.

Toplantıların amacının, hızlı gelişen, değişen şehirlerde yenilikleri takip edebilmek olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Böylece, şehirlerimizi daha yaşanabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Başkanlar olsun, meclis üyeleri olsun, seçilmişler insanlar olarak, seçildiğimiz şehirlere, insanlara hizmet ediyoruz. Bu tür toplantılarla da, insanımıza nasıl daha iyi hizmet sunarız, bunun yollarını öğrenmiş oluyoruz. Katılımın son derece yüksek olduğu bu toplantımızın, hepimiz için faydalı sonuç vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ardından, Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar, katılımcılara Belediye Başkanları ile Belediye Meclis Üyelerinin görev, yetki ve sorumlulukları, belediyelerde gelir artırıcı tedbirler, Kamu Mali Kontrol Kanunu, resmi yazışma kuralları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yapılan son düzenlemeler ile, kamu ihale ve sözleşmeleri hakkındaki değişiklikler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Çiçek Seyahat ve Konaklama Sektörü Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement