Vali Çiftçi'nin İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi'nin İlçe Ziyaretleri

Vali Çiftçi\'nin İlçe Ziyaretleri

Vali Kenan Çiftçi, Kabataş ve Aybastı ilçelerini ziyaret ederek, çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

10.01.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kenan Çiftçi, Kabataş ve Aybastı ilçelerini ziyaret ederek, çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

İlk ziyaretini Kabataş ilçesine gerçekleştiren Vali Çiftçi, burada Kabataş Kaymakamı Bekir Demir, İlçe Jandarma Komutanı Soner Akansu, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Ali Erdoğan ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kabataş Kaymakamlığını ziyaret eden Çiftçi, Kaymakam Bekir Demir'den ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı ve Kabataş Hükümet Konağında daire amirleri ile istişare toplantısı yaptı.

Daha sonra Kabataş Belediyesini ziyaret eden Çiftçi, Belediye Başkanı Yakup Yılmaz'dan belediye hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.

Vali Çiftçi, 1993-1994 öğretim yılında 45 öğrenci ve 3 öğretmenle hizmete giren, daha sonra Anadolu Lisesine dönüştürülerek Kabataş Anadolu Lisesi adını alan ve 258 öğrencisi, 2 idarecisi, 17 öğretmeni ile eğitim ve öğretime devam edilen Kabataş Anadolu Lisesine geçti.

Vali Çiftçi, burada öğretmenlerle bir toplantı yaptı. Eğitim kalitesini, başarıyı artırmak, öğrenci kapasitesini geliştirmek ve öğretmenlerde motivasyonu artırmak amacıyla başlattığı Bencmarking Projesi'nin önemini anlatan Çiftçi, Benchmarking sistemi ile uygulanan projelerde büyük başarı elde edildiğini söyledi.

Vali Çiftçi, daha sonra Aybastı ilçesine geçerek burada da inceleme ve temaslarda bulundu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi'nin İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement