Vali Coş Tsy'de Adana Şube Yöneticilerini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Coş Tsy'de Adana Şube Yöneticilerini Kabul Etti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

02.01.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Coş, TSYD Genel Merkezi yönetim kurulu üyesi Adnan Poyraz, Asbaşkan Kurtul Çakın, Şube Sekreteri Hüseyin Sungur, yönetim kurulu üyesi Serkan Şenyürek, Hasan Hüseyin Türk ve Şube Müdürü Mehmet Önal'ı kabulünde, Adana sporu ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Adana'nın sadece sporda değil, her alanda başarıyı yakalamayı hedefleyen bir il olduğunu belirten Coş, TSYD'nin oldukça saygın bir kimliği bulunduğunu ve sporun başarısı için gerekeni yaptığını kaydetti.

Coş, Adana'da sporun 7'den 70'e herkes tarafından yapılmasını arzu ettiklerini ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Adana Süper Ligde temsil edilmeli. Ama bu hemen olmaz. Adana'daki kulüplerimiz köklü. Bu bazen dezavantaj olabiliyor. Geçmişte yöneticilik yapanlar sıkıntı yaratmış olabiliyor. Bu nedenle herkes kulüplere sahip çıkmayabiliyor. Yani kimse para vermek istemeyebilir. Ancak, bu kulüplerin başarısı için herkes taşın altına elini koymalı. El birliğiyle bir şeyler yapılmalı. Şimdi değilse bile Adana takımlarını Süper Ligde kısa sürede göreceğimiz inancındayım."

Coş, taraftarların "fanatik olmaması" dileğinde bulunarak, "Spor, asla hayatı sona erdirecek bir sevda değil. Sporun kalkınması için üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışacağım. Burada özellikle medyaya da büyük görevler düşüyor" ifadeleri kullandı.

Poyraz ise TSYD'nin uluslararası bir kimlikle görevini yerine getirmeye çalıştığını, Adana sporunun başarısı için de üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını kaydetti.

TSYD şube yöneticileri Vali Coş'a masa saati armağan ederken, yakasına TSYD rozeti taktı.

Coş, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi olan TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven'e de acil şifalar diledi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Coş Tsy'de Adana Şube Yöneticilerini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement