Vali Coş, Tufanbeyli'de - Son Dakika
Yerel

Vali Coş, Tufanbeyli'de

Vali Coş, Tufanbeyli\'de

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Tufanbeyli ilçesi'nde çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Coş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve il müdürleri ile birlikte...

21.11.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Tufanbeyli ilçesi'nde çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Coş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve il müdürleri ile birlikte gittiği Tufanbeyli'de, Kaymakam Serdar Demirhan, Belediye Başkanı Recep Balı, bürokratlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İlk olarak Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulun Vali Coş, binanın geldiği aşama ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Coş, Hükümet Konağı'nı incelemesinin ardından, ilçede bulunan Atatürk Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Coş, öğrencilerin topluma hayırlı fertler olabilmeleri için çok çalışmaları öğüdünde bulundu.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Vali Coş, buranın ardından Tufanbeyli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, acil şifalar dilediği hastaların talep ve sıkıntılarını dinledi.

Vali Coş, Tufanbeyli ilçe ziyaretinde, İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de incelemelerde bulunarak, İlçe Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edip, Belediye Başkanı Recep Balı'dan, belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yürüyerek gezdiği Tufanbeyli Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektiren Vali Coş, ilçenin önemli kültür ve tarihi zenginliklerinden olan Şar Ören Yeri ve Kırık Kilise'de incelemelerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş, Tufanbeyli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement