Vali Çuhadar'dan bakır madeninde inceleme - Son Dakika
Güncel

Vali Çuhadar'dan bakır madeninde inceleme

Vali Çuhadar\'dan bakır madeninde inceleme

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman'da bulunan bir bakır madenini inceledi.

25.08.2020 12:35  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman'da bulunan bir bakır madenini inceledi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, yer altı zenginliklerinin milli ekonomiye kazandırılması amacıyla Koçali Köyü mevkiinde faaliyet gösteren bakır madenini gezerek çalışmaları yerinde gördü.

İşletme yetkilileri tarafından karşılanan Vali Mahmut Çuhadar, İşletme Müdürü Serkan Ömer Koç'tan işletmenin faaliyetleri ile madendeki iş güvenliği hakkında bilgi aldı.

Vali Mahmut Çuhadar daha sonra, madenin adım adım işlenen bölümlerini inceleyip, bakırın çıkarılma ve işletilme aşamalarını yerinde inceledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Çuhadar'dan bakır madeninde inceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nevfel ercan: maden ocağından adıyaman'a okul , yaya üst geçidi belkide başka bir şeyler yapmasını istemiştir. 0 0 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement