Vali Demirtaş: "Şehitlerimize Minnet Borçluyuz" - Son Dakika
Güncel

Vali Demirtaş: "Şehitlerimize Minnet Borçluyuz"

Vali Demirtaş: "Şehitlerimize Minnet Borçluyuz"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehit ve gazilerinin yakınlarının kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri olan yakınlarının daima yanında ve hizmetindeyiz” dedi.

07.09.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehit ve gazilerinin yakınlarının kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri olan yakınlarının daima yanında ve hizmetindeyiz" dedi.

Şehit Yüzbaşı Serhat Sığınak'ın babası Hayati Sığınak, şehit Kadir Kırbaç'ın babası Mehmet Ali Kırbaç, Gazi Uzman Çavuş Zeki Aksoy'un babası İsmail Aksoy ve Elbab Gazisi Adem Özbolat ile babası Ali Özbolat Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Demirtaş, şehit ve gazi yakınları ile bir süre sohbet etti.

Vali Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, "Ziyaretlerinden onur duyduğum, şehit ile gazi ve yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Devletimizin ve milletimizin göz bebeği olan şehit ile gazi ve yakınlarımıza olan minnet borcumuzu hiç bir surette ödeyemeyiz. Şehit ve gazi ile yakınlarımıza ziyaretleri dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Devletimize ve milletimize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri olan yakınlarının daima yanında ve hizmetindeyiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Demirtaş: 'Şehitlerimize Minnet Borçluyuz' - Son Dakika


Advertisement