Vali Demirtaş'tan Şampiyonlara Ödül - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Şampiyonlara Ödül

Vali Demirtaş\'tan Şampiyonlara Ödül

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 01-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında FAS’ın Marekeş kentinde düzenlenen Görme Engelliler Uluslararası Atletizm Yarışmasında dereceye giren sporcuları Cumhuriyet Altını ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

17.05.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 01-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında FAS'ın Marekeş kentinde düzenlenen Görme Engelliler Uluslararası Atletizm Yarışmasında dereceye giren sporcuları Cumhuriyet Altını ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Müsabakalar sonucu büyük bir başarı elde ederek Adıyaman'a dönen Tarımspor oyuncularından Aslı Adalı ve Mustafa Karakuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan'la birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı. Tarımspor görme engelli sporcuların başarısının Adıyaman için gurur vesilesi olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, "01-08 Mayıs tarihleri arasında FAS'ın Marekeş kentinde düzenlenen Uluslararası Görme Engelliler Atletizm yarışmasında bin 500 metrede üçüncü olan Aslı Adalı ile yüksek atlamada 3. olan Mustafa Karakuş ilimizi en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Her iki sporcumuzun bu başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sporcularımızı, antrenörlerini ve Tarım İl Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Valilik makamında sporcularla bir süre sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra sporculara birer cumhuriyet altını hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Şampiyonlara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement