Vali Demirtaş ve İl Protokolünden Şehitlik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş ve İl Protokolünden Şehitlik Ziyareti

Vali Demirtaş ve İl Protokolünden Şehitlik Ziyareti

Adıyaman’da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar mezarlık ve şehitliğe akın etti.

16.07.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar mezarlık ve şehitliğe akın etti.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ta Ramazan Bayramı öncesi şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin mezarına karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretine Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil Fırat, Salih Fırat, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdür Vekili Fevzi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, kurum amirleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, askeri erkan ve şehit yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün yaptığı duanın ardından, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve protokol üyeleri tarafından şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı. Duygulu anların yaşandığı şehitlikte bazı mezarların yanında dua okuyan şehit anneleri ile sohbet eden Vali Demirtaş, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek, bayramını kutlayıp bir taleplerinin olup, olmadıklarını sordu.

Şehitlik ziyaretinde bir açıklama yapan Vali Demirtaş, "Şehitlerimiz bizim için son derece önemlidir. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak, bu şehitlerimizin yaptıkları fedakarlıklarından dolayıdır. Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin Bayramını kutluyorum" dedi.

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Mahmut Demirtaş, beraberindeki heyetle birlikte Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Cem Özgül, Şehit Jandarma Er Şeyho Özpolat ve Şehit Piyade Er Sabri Bayır'ın ailesini ziyaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş ve İl Protokolünden Şehitlik Ziyareti - Son Dakika


Advertisement