Vali Deniz: "Kürt Oluruz, Arap Oluruz Hiç Önemli Değil. Bu Bizim Zenginliğimiz" - Batman - Son Dakika
Güncel

Vali Deniz: "Kürt Oluruz, Arap Oluruz Hiç Önemli Değil. Bu Bizim Zenginliğimiz" - Batman

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Kürt oluruz, Arap oluruz hiç önemli değil. Bu bizim zenginliğimiz. Meydanlar bunu gösteriyor.

30.07.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Kürt oluruz, Arap oluruz hiç önemli değil. Bu bizim zenginliğimiz. Meydanlar bunu gösteriyor. Bu örgütün arkasındakiler bu birlikteliği bozmak için çaba sarf ediyorlar." dedi.

Vali Deniz, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrol Spor takımının yönetici ve futbolcularını Türkiye Petrolleri Tesisi antreman sahasında ziyaret etti.

Deniz, burada yaptığı konuşmada, amatör olarak top oynadığını, Valilik olarak takımın arkasında olduklarını dile getirerek, Batman'ın ülkenin birliğine, beraberliğine sahip çıkan bir şehir olduğunu, takım olma ruhuyla çalışmak gerektiğini belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızan hain bir darbe girişimi ile karşılaştıklarını kaydeden Deniz, ülkenin kalbine hançer sokmaya çalışan piyonların arkasındaki güçlerin de belli olduğunu söyledi.

Al bayrak altında Diyarbakır, Batman, Trabzon, Rize, İstanbul, Ankara ve Mersin'de herkesin ülkeye sahip çıktığını belirten Deniz, "Onların bir hesabı vardı. Ama Rabb'imin bir hesabı vardı. Onların hesabı bozuldu." diye konuştu.

Deniz, genç futbolculara, "Sizler ülkenin farklı yerlerinden gelmiş olabilirsiniz. Önemli olan al bayrağımızdır. Bizi birleştiren odur. Kürt oluruz, Arap oluruz hiç önemli değil. Bu bizim zenginliğimiz. Meydanlar bunu gösteriyor. Bu örgütün arkasındakiler bu birlikteliği bozmak için çaba sarf ediyorlar. Bu ülkenin içinde 30 yıldan beri bir Türk Kürt savaşı çıkartır mıyız diye çaba sarf ediyorlar. Ama vatandaşımızın sağduyusu bambaşka. Bu anlamda Batmanlı vatandaşlarımız güzel bir takımı hak ediyor." diye seslendi.

Vali Deniz: "Kürt Oluruz, Arap Oluruz Hiç Önemli Değil. Bu Bizim Zenginliğimiz" - Batman
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Deniz: 'Kürt Oluruz, Arap Oluruz Hiç Önemli Değil. Bu Bizim Zenginliğimiz' - Batman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement