Vali Doğanay Aşık Taşlamasını Karşılıksız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Vali Doğanay Aşık Taşlamasını Karşılıksız Bırakmadı

Artvin Valisi Ömer Doğanay, kentte bu yıl düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde sahne alan Aşık Coşari'nin, dörtlüğüyle taşlama yaparak dile getirdiği yeni saz isteğini yerine getirdi.

06.09.2018 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Ömer Doğanay, kentte bu yıl düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde sahne alan Aşık Coşari'nin, dörtlüğüyle taşlama yaparak dile getirdiği yeni saz isteğini yerine getirdi.

Artvin'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde sahne alan Aşık Coşari, sahnede seslendirdiği dörtlükler arasında Vali Doğanay'a da taşlamada bulunarak yeni saz talep etti.

Aşık taşlamasına kayıtsız kalmayan Doğanay, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadettin Dağ'dan bu talebin yerine getirilmesini talimat verdi.

Bu talimat üzerine Aşık Coşari namıyla tanınan Ergül Keskin için ceviz ağacından özel olarak saz yaptırıldı.

Vali Doğanay, yaptırılan sazı, bu işi üstlenen Kurt ve Dağ ile birlikte makamında kabul ettiği Aşık Coşari'ye hediye etti.

Aşık Coşari'yi kabulünde hain darbe girişimini bir kez daha haletleyen Doğanay, tüm şehitleri rahmet, gazileri ise minnetle andı.

Aşık Coşari de Vali Doğanay'a hitaben yazdığı şiiri okudu ve yeni sazıyla birkaç dörtlük seslendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Doğanay Aşık Taşlamasını Karşılıksız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
    14:52 Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ortaya çıkması, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatmasıyla gerçekleşti. Şüpheli, cami imamına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldıktan sonra cinayeti işledi. Şüpheli gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement