Vali Düzgün, Yılın Hekimlerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Düzgün, Yılın Hekimlerini Ödüllendirdi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Hekimi" uygulamasında Kayseri'de dereceye giren doktorlara gönderilen ödülleri takdim etti.

25.03.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Hekimi" uygulamasında Kayseri'de dereceye giren doktorlara gönderilen ödülleri takdim etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen törene, İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Kayseri Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, ile yılın hekimi seçilen ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan doktorlar katıldı. Vali Düzgün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri'de başta hastaneler olmak üzere aile sağlığı merkezleri, sağlık evleri gibi 600 sağlık kurumunda 16 bine yakın sağlık personeli ile sağlık hizmetlerinin yürütüldüğünü belirterek, özverili ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarını tebrik etti. Kamudaki sağlık hizmetlerinin önemine değinen Vali Düzgün, son yıllarda sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesi noktasında önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi. Düzgün daha sonra Kayseri'den yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Tamer Ertan, Dr. Fatma Gündoğan ve Dr. Burhan Akın ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan doktorlardan Tevfik Haktanır, İlhami Çelik, Ömer Topuz, Canan Kılıç, Ersin Kasım Ulusoy, Kerim Kaymakçı, Mehmet Dur, Şerife Toker, Mustafa Durna ve Faruk Tanrıverdi'ye ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Düzgün, Yılın Hekimlerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement