Vali Erden Gazilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Erden Gazilerle Buluştu

Vali Erden Gazilerle Buluştu

Vali Mehmet Ufuk Erden, Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen yemekte gazi ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

04.11.2013 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mehmet Ufuk Erden, Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen yemekte gazi ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Banaz ilçesinde düzenlenen yemeğe Vali Mehmet Ufuk Erden, eşi Yeşim Erden ve Olta Balıkçılığı Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atalay ile birlikte Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Pehlivan, Uşak Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Arpacı, gaziler ve aileleri katıldı.

Gazi aileleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mehmet Ufuk Erden, "Merkezi ilimizde bulunan Olta Balıkçılığı Federasyonuna düzenlemiş olduğu bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Gazi ve gazi aileleri ile bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Gazilerimiz ile sadece özel günlerde değil sürekli, her fırsatta birlikteyiz. Bu etkinlik vesilesi ile kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Vali Erden katıldığı yemekte gaziler, aileleri ve çocuklarıyla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Erden Gazilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement