Vali Erin: "Tefeciler Yaptıklarının Hesabını Verecek" - Son Dakika
Yerel

Vali Erin: "Tefeciler Yaptıklarının Hesabını Verecek"

Vali Erin: "Tefeciler Yaptıklarının Hesabını Verecek"

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman’ın önemli toplumsal sorunlarından birisi olan tefecilik ile ilgili, “İnsanlarımızın zor durumlarından faydalanmak isteyenler, ailelerini dağıtanlar bunun hesabını verecek” dedi.

07.02.2017 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman'ın önemli toplumsal sorunlarından birisi olan tefecilik ile ilgili, "İnsanlarımızın zor durumlarından faydalanmak isteyenler, ailelerini dağıtanlar bunun hesabını verecek" dedi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve muhtarları ziyaret eden Adıyaman Valisi Abdullah Erin, muhtarların önemine işaret etti.

Dernek binasında muhtarlar ile sohbet eden Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman'ın içinde bulunduğu durum ile ilgili istişarelerde bulundu.

Adıyaman'ın toplumsal sorunu olan tefecilik ile ilgili açıklamada bulunan Vali Abdullah Erin, "Tefecilik konusunda çalışmalarımız sürüyor. Toplum ve vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar. O konuda çekindiğimiz geri bırakacak hiçbir şey yok. Sadece hukuka uygun olarak hareket ediyoruz. Yaptığımız işleri hukukun önüne delillerle birlikte ortaya koymak durumundayız. Bu konuda biraz daha sabır istiyoruz. İnsanlarımızın zor durumlarından faydalanmak isteyenler, ailelerini dağıtanlar hesabını verecek. Toplumsal yaralara el atıyoruz. Hep beraber daha huzurlu daha güvenli bir kent olacağız. Siyasetçisi, bürokratıyla işbirliği içinde herkese kucaklayan bir yönetim anlayışını devam ettireceğiz" dedi.

Muhtarların önemine işaret eden Vali Abdullah Erin, "Geldiğimizden beri bütün kesimler ile işbirliğinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız ihmal edilemez ve göz ardı edilemez bir fonksiyon icra ediyorlar. Yeni keşfettiğimiz ve bizim özümüzde var olan temel yönetim kademelerinden bir tanesidir. Seçimli işbaşına gelen kendi yönettiği mahallesinde sorunlara vakıf olan yönetim kademesinin temel taşından birisidir. Sayın Cumhurbaşkanımız her vesileyle muhtarlığın önemine vurgu yapıyor. Bizlerde çok önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızı örnek alıyoruz. Bütün dernek başkanlarımızla, köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Sade güvenlik boyutuyla değil, mahallerimizin kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili istişarelerde bulunduk.

Köylerimizi de ziyaret ederek burada da muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Öbür taraftan iş çevreleri, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek Adıyaman'ın daha ileri gitmesi için konuşuyoruz, tartışıyoruz. Adıyaman her zaman doğru ve dik duruşunu ortaya koyan bir şehirdir. Vatana,millete, bayrağa bağlı olana bir kenttir. Bu vesileyle tüm Adıyaman'a teşekkür ediyorum. Karşılaştığımız bir takım sorunlar olduğunda kamu görevlileri ile kolluk kuvvetleriyle üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz. Hukuk içerisinde mevzuat içerisinde tüm sorunların giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ise konuşmasında, "Adıyaman Valimizi burada görmekten son derece mutlu olduk. Valimiz geldiği günden beri ülkemizin sıkıntıda bulunduğu dönemde çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Sayın Valimiz 24 saat çalışıyor. Takip ettiğimiz kadarıyla 24 saat yetersiz kalıyor. Sayın Valimiz gece gündüz demeden, köy, şehir demeden geziyor. Valimizi muhtarlar olarak görüyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erin: 'Tefeciler Yaptıklarının Hesabını Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement