Vali Eşinden Kursiyerlere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Eşinden Kursiyerlere Ziyaret

Vali Eşinden Kursiyerlere Ziyaret

Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın eşi Nesibe Taşyapan ve Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’nın eşi Emine Sarı, SODES tarafından desteklenen ve Tuşba kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca yürütülen ‘Gönül Ortaklığı Projesi’ kursiyerlerini ziyaret ettiler.

01.09.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan ve Tuşba Kaymakamı Musa Sarı'nın eşi Emine Sarı, SODES tarafından desteklenen ve Tuşba kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca yürütülen 'Gönül Ortaklığı Projesi' kursiyerlerini ziyaret ettiler.

Kursiyerler ve usta öğreticilerle bir araya gelen Nesibe Taşyapan ve Emine Sarı, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri inceleyerek, proje kapsamında yürütülen giyim marketini de gezen Taşyapan ve Sarı, mağazadan faydalanan vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Şu ana kadar 2 bin 974 kişinin marketten faydalandığı ve bağışların çoğunun firmalardan gelen yeni ürünler olduğu bilgisini alan Nesibe Taşyapan, projeyi sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık açısından önemli bulduğunu belirtti. Yetkililerden marketin çalışma programı hakkında da bilgi alan Taşyapan ve Sarı, çocuk ve gençlerle sohbet ederek taleplerini dinledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Eşinden Kursiyerlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement