Vali Gül, 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Gül, 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi'ne Katıldı

Vali Gül, 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi\'ne Katıldı

Sivas Valisi Davut Gül, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi'ne katıldı.

25.04.2018 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Davut Gül, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi'ne katıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Gül şunları kaydetti:

"Türk medeniyetinde çocuklar işin merkezinde oluyor. Dolayısı ile bir iş yapılırken çocuklara göre hareket ediliyor. Geçmişte böyleydi. Belli bir zaman bunu ihmal ettik, şimdi yine aynı şekilde çocukları işin merkezine koymaya başlıyoruz. Bu kongreye destek veren Rektörlüğümüze, ORAN'a ve hepinize teşekkür ediyorum. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bununla birlikte Sivas'ta inanıyorum ki turizm sektörü bir çıta daha yükselecek. Bunun konuşulması bile başlı başına bir kazanım. Allah emeklerinizi zayi etmesin."

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman da dünya üzerinde aile turizmi ve çocuklarla birlikte tatil kavramının ciddi anlamda ön plana çıkmaya başladığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Gül katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Gül, 1. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement