Vali Gül, Akıncılar İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Gül, Akıncılar İlçesini Ziyaret Etti

Vali Gül, Akıncılar İlçesini Ziyaret Etti

Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

14.06.2017 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Gül, ziyaretinde Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Şen, kurum müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

İlçede ilk olarak kaymakamlık binasında muhtarlar ve kurum müdürleri ile bir araya gelen Gül, daha önce Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda muhtarlar ile yaptıkları toplantılarda muhtarların taleplerini aldıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Talepleriniz çeşitli kurumlara gönderildi. Kurumlar kendi açısında onların çalışmasını yapıyor. Tabi sorunları söylediğiniz anda hemen çözülme ihtimali yok. Yapılabilecek sorunları yapıp sizlere dönüş yapmayı arzuluyorduk, onu da yaptığımızı düşünüyoruz. İlk toplantımızdaki taleplerin önemli bir kısmı parke taşı ile ilgiliydi. İçme suyu ile ilgili de talepleriniz vardı. Bu yaz ilçedeki köylerimize toplamda 65 bin metrekare parke taşı verilmiş olacak."

Köylerde birinci hedeflerinin vatandaşların ayağını çamurdan kurtarmak olduğunu vurgulayan Gül, köylerin tamamında parke taşı ve içme suyunun olması için çalıştıklarını belirtti.

Gül, toplantının ardından Doğantepe-Şenbağlar yolu üzerinde yer alan eskiyen köprü ile ıslah edilen mera, Eskibağ grup yolunun D-100 bağlantısı ile Kayı ve Elibüyük köylerindeki parke çalışmaları ve D-100 karayolu üzerinde yapımına başlanılacak yol kontrol ve arama noktası alanında incelemelerde bulundu.

İlçe merkezinde de hastane ve TOKİ konutu alanlarında incelemeler yapan Gül, şehit jandarma uzman çavuş Onur Alkan'ın babası Ramazan Alkan'ı da ziyaret etti ve öğretmenevinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Gül'e ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ve İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Gül, Akıncılar İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement