Vali Gül, İftarda Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Gül, İftarda Muhtarlarla Buluştu

Vali Davut Gül, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

02.06.2017 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Davut Gül, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından Büyük Otel'de düzenlenen programa Vali Davut Gül, Vali Yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan, Mehmet Nebi Kaya ve Can Aksoy ile merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Gül, burada yaptığı konuşmada, Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askere Allah'tan rahmet diledi.

Muhtarların taleplerini karşılamak için çalıştıklarını aktaran Gül, "Muhtarlarımızın talepleri vali yardımcılarımız ve müdürlerimiz tarafından birebir takip ediliyor. Bu kapsamda muhtarların istek ve taleplerinin karşılanması yönünde de Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı vardı. Bizlerde bu talimatın gereğini yerine getiremeye çalışıyoruz. Sorunları öncelikli olarak çözmeye çalışacağız. Bazılarını önce, bazılarını da bir takvim içinde çözeceğiz." dedi.

Vali Gül, muhtarların taleplerinin büyük bir bölümünün parke taşı olduğuna dikkat çekerek, "Toplam da merkez köylerimize 225 bin metrekare parke verildi. İnşallah önümüzdeki yıl parke taşıyla ilgili sorunu tamamen kaldıracağız. Köylerde çocukların sportif etkinliklerden faydalanması için halı saha yapıldı. 58 köyümüz halı sahaya kavuştu. İmkanlar ölçüsünde diğer köylerimize de bir plan dahilinde yapacağız. Eğitim alanında ise yeterli öğrenci olması durumunda yeni okullar yapabiliriz. Önemli olan uygun şartların oluşması." açıklamasında bulundu.

Daha sonra yapılan duanın ardından oruçlar açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Gül, İftarda Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement