Vali Gül, Yaralı Pilot Üsteğmen Kandemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Gül, Yaralı Pilot Üsteğmen Kandemir'i Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali Davut Gül'ün Hastaneye gelişi Aileyi ziyaret etmesi Vali Gül'ün açıklaması Yaralı pilotu ziyaret fotosu Giresun'da askeri helikopterin düşmesi Sivas Valisi Gül, Giresun'un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterden yaralı kurtulan yardımcı Pilot Üsteğmen Kandemir'i ziyaret etti Vali Gül: "Üsteğmenimizin durumu çok iyi, hayati tehlikesini atlattı.

06.07.2016 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali Davut Gül'ün Hastaneye gelişi

Aileyi ziyaret etmesi

Vali Gül'ün açıklaması

Yaralı pilotu ziyaret fotosu Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Sivas Valisi Gül, Giresun'un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterden yaralı kurtulan yardımcı Pilot Üsteğmen Kandemir'i ziyaret etti

Vali Gül:

"Üsteğmenimizin durumu çok iyi, hayati tehlikesini atlattı. Olabilecek her şey çok çabuk bir şekilde yapıldı"

Sivas valisi Davut Gül, Giresun'un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterden yaralı kurtulan yardımcı Pilot Üsteğmen Yüksel Kandemir'i ziyaret etti.

Vali Gül, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Kandemir'i ziyaret için hastaneye geldi. Gül'ü hastane girişinde Kandemir'in ikiz kardeşi Pilot Üsteğmen Murat Kandemir karşılardı.

Pilot Kandemir'in babası Aydoğan ve annesi Günay Kandemir ile bir süre sohbet eden Gül, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gül, daha sonra yoğun bakım ünitesine geçerek tedavisi süren Kandemir ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Gül, kazadan yaralı kurtulan Pilot Üsteğmen Kandemir'in dün akşam saatlerinde hastaneye getirildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Buraya gelmesiyle İl Jandarma Komutanımız olayı koordine ederek, helikopterle hastaneye gelme süreciyle Rektörümüze haber verip ilgili doktorları hazır tutarak hiç vakit kaybetmeden müdahalede bulundular. Derhal ameliyata alındı. Ameliyatı çok başarılı geçti. Bu süre içerisinde alay komutanımız aileye haber verdi. Ailenin ihtiyaçlarını temin etti. Üsteğmenimizin durumu çok iyi, hayati tehlikesini atlattı. Olabilecek her şey çok çabuk bir şekilde yapıldı. Tıbben yapılabilecek her şey yapıldı. Süreci İçişleri Bakanı'mız ve Milli Eğitim Bakanı'mız ve milletvekillerimiz de takip etti. Milletimizin başı sağolsun. Üsteğmenimize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah tez zamanda iyileşir görevinin başına geçer."

Yaralı pilotun ne zaman taburcu olabileceğinin sorulması üzerine Vali Gül, "Tamamen doktorlarımızın karar verebileceği bir şey. GATA'ya sevk edilme durumu var. Burada da kalırsa en az bir hafta, on gün içerisinde taburcu olabilecek durumda." dedi.

Gül, zaman zaman bu tür kazaların yaşandığını belirterek, bu olayın da kaza olduğunu ve ötesinde başka bir şeyin olmadığını söyledi.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan ve CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık da hazır bulundu.

Vali Gül, Yaralı Pilot Üsteğmen Kandemir\'i Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Gül, Yaralı Pilot Üsteğmen Kandemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement