Vali Güvençer'den Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

Vali Güvençer'den Veda Ziyaretleri

Vali Güvençer\'den Veda Ziyaretleri

Manisa Valiliğinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Kula ve Sarıgöl ilçelerine veda ziyaretinde bulunduSarıgöl Kaymakamlığına ve Sarıgöl Belediyesine gelen Güvençer, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ile ilde çalıştığı süre içerisinde birçok soruna çözüm...

01.11.2018 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliğinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Kula ve Sarıgöl ilçelerine veda ziyaretinde bulundu

Sarıgöl Kaymakamlığına ve Sarıgöl Belediyesine gelen Güvençer, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ile ilde çalıştığı süre içerisinde birçok soruna çözüm getirdiklerini belirtti.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç da Güvençer'e kilim hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra Sarıgöl Belediye Başkan Vekili Muhammer İner'i ziyaret eden Güvençer, belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Güvençer, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kula

Sarıgöl'ün ardından Kula ilçesine geçen Vali Güvençer, burada Kaymakam Kemal Duru ve Kaymakamlık personelleriyle vedalaştı.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya gelen Güvençer, Manisa'yı ve ilçelerini hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vali Güvençer'den Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement