Vali ile öğrenci arasında güldüren diyalog - Son Dakika
Güncel

Vali ile öğrenci arasında güldüren diyalog

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışları Aksaray'da da etkili oldu. Vali Aydoğdu'nun sosyal medyada okulların tatil edilmesi ile ilgili yaptığı paylaşıma, bir öğrenciden "Yarın okul tatil olmasa sabah antifriz içip, gidecektim" yorumu geldi. Aydoğdu ise "Kazım 'sen içme' diye tatil edildi, sana kıyamayız, sen bizim için değerlisin" cevabını verdi.

19.01.2022 17:37  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da dün etkili olan kar yağışı sonrası Vali Hamza Aydoğdu, Twitter hesabından "İlimiz genelinde her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda 19.01.2022 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiştir. Engelli personel ve hamile olanlar da bir gün izinli sayılacak" paylaşımda bulunarak, okulların tatil edildiğini açıkladı.

Vali ile öğrenci arasında güldüren antifriz diyaloğu

ANTİFRİZ DİYALOĞU GÜLDÜRDÜ

Vali Aydoğdu'nun paylaşımının altına Kazım Şaşmaz isimli bir öğrenci "Yarın okul tatil olmasa sabah antifriz içip, gidecektim" yazdı. Öğrencinin yorumuna Vali Aydoğdu "Kazım 'sen içme' diye tatil edildi, sana kıyamayız, sen bizim için değerlisin" diyerek cevap verdi. Diyalog, sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Vali ile öğrenci arasında güldüren antifriz diyaloğu
Vali ile öğrenci arasında güldüren antifriz diyaloğu
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu
Vali ile öğrenci arasında güldüren diyalog
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali ile öğrenci arasında güldüren diyalog - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement