Vali Kaban, Şehit ve Gazi Yakınlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Kaban, Şehit ve Gazi Yakınlarını Ziyaret Etti

Malatya Valisi Ali Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Enes Gün ve şehit edilen Fuat Bozkurt'un ailelerini ziyaret etti.

14.07.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Ali Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Enes Gün ve şehit edilen Fuat Bozkurt'un ailelerini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıldönümü dolayısıyla darbe girişimi sırasında şehit olan Fuat Bozkurt'un ailesini ve gazi Enes Gün'ü ziyaret etti.

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş'ın katıldığı ziyaretlerde önce, 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Malatya'da 2. Ordu Komutanlığı Karargahından açılan ateş sonucu yaralanan Enes Gün ziyaret edildi.

Kaban ve beraberindekiler ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde helikopterin ateş açması sonucu şehit düşen Fuat Bozkurt'un ailesinin evini ziyaret ederek, şehidin yakınlarına taziyelerini iletti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Akbaş tarafından okunan Kur'an-ı Kerim sonrası Kaban ve beraberindekiler şehit ve gaziler için dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Kaban, Şehit ve Gazi Yakınlarını Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement