Vali Kahraman, Şehit Tamer Meriç'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Kahraman, Şehit Tamer Meriç'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Vali Kahraman, Şehit Tamer Meriç\'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Şehit Tamer Meriç’in baba ocağına taziye ziyaretinde bulunarak, şehit için dualar edip, ailesine sabırlar diledi.

05.02.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Şehit Tamer Meriç'in baba ocağına taziye ziyaretinde bulunarak, şehit için dualar edip, ailesine sabırlar diledi.

Vali Süleyman Kahraman, Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile birlikte Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyon sırasında teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç'in ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunup, başsağlığı diledi.

Vali Kahraman ziyaretlerinde, Tamer Meriç'in ailesine kendilerinin şehitlerin emaneti olduğunu dile getirerek, "Devletimizin terör belasıyla olan kararlı mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu süreçte canını vermiş kahraman şehitlerimiz gibi kahraman gazilerimizin de fedakarlıkları asla unutulmayacaktır. Bu ülkede hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz." Diyerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dilerken, terörü ve destekçilerini lanetledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Kahraman, Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile birlikte şehit Tamer Meriç için dualar ederek ailelerine sabırlar dilediler. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Kahraman, Şehit Tamer Meriç'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement