Vali Kalkan Şemdinli Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kalkan Şemdinli Köylerini Ziyaret Etti

Vali Kalkan Şemdinli Köylerini Ziyaret Etti

Hakkâri Valisi Necmettin Kalkan, Şemdinli ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

14.05.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Şemdinli ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Vali Kalkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte il merkezine yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Beyyurdu köyünü ziyaret etti. İlk olarak köydeki jandarma karakolunu ziyaret eden Vali Kalkan, burada Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve komutanlar tarafından karşılandı. Askerlerle bir süre görüşen Vali Kalkan, daha sonra köydeki vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vali Kalkan, ardından Korgan köyüne bağlı Üzüm Kıran ve Güzel Konak mezralarını ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında Üzüm Kıran mezrasına giden Kalkan, Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Gök, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, kurum amirleri, öğrenciler ve köylüler tarafından karşılandı.

Köylülerle tek tek tokalaşarak sıkıntı ve taleplerini dinleyen Kalkan, köy yolunun asfaltlanması, kanalizasyon ve köyün ihtiyacına cevap verecek ilave su şebekesi konusunda çalışmalarda bulunacaklarını, diğer sorunların da zamanla imkanlar dahilinde giderilebileceğini söyledi. Köy ziyaretinde vatandaşlara tatlı ikram eden Kalkan, çocuklara da şekerleme ve oyuncak dağıttı.

Ardından Güzel Konak mezrasına geçen Vali Kalkan, burada da köylüler tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra Hakkari eski milletvekili Hakkı Töre'nin kendisi için verdiği yemeğe katılan Kalkan, kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kalkan Şemdinli Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement