Vali Kalkancı'dan Yeni Atanan Müftü ile Garnizon Komutanına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Vali Kalkancı'dan Yeni Atanan Müftü ile Garnizon Komutanına Ziyaret

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman'a yeni atanan İl Müftüsü Mehmet Taşcı ile Garnizon ve Askerlik Şube Başkanı Albay Hüseyin Gürfidan'ı ziyaret etti.

07.08.2018 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman'a yeni atanan İl Müftüsü Mehmet Taşcı ile Garnizon ve Askerlik Şube Başkanı Albay Hüseyin Gürfidan'ı

ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak İl Müftüsü Mehmet Taşcı'yı ziyaret eden Kalkancı, Müftü Taşcı ile makamda bir süre sohbet etti.

Taşcı'ya yeni görevinin "hayırlı olması" temennisinde bulunan Kalkancı, başarılar diledi.

Müftülük ziyaretinin ardından Kalkancı, Askerlik Şubesi Başkanlığı ve

Garnizon Komutanlığı görevine atanan Albay Hüseyin Gürfidan'ı ziyaret etti.

Albay Gürfidan tarafından kapıda karşılanan Kalkancı, Milli Savunma

Bakanlığının atama kararnamesiyle Adıyaman'a atanan Albay Gürfidan ile bir süre

sohbet ederek, yeni görevinin "hayırlı olması" temennisinde bulunup, görevinde başarılar diledi.

İl Müftüsü Taşcı ve Garnizon Komutanı Albay Gürfidan ise, Vali Nurullah

Naci Kalkancı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vali Kalkancı'dan Yeni Atanan Müftü ile Garnizon Komutanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız
    17:49 Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız

    Polonya Başbakanı Donald Tusk ve Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Polonya'da bir araya geldi. Tusk, Ukrayna'ya mali, diplomatik yardım, askeri teçhizat sağlanması, bu ülkenin AB'ye katılım süreci, NATO'ya üye olması konularının tartışılmaz olduğunu belirtti. Tusk ayrıca, Rusya ve Belarus tarım ürünlerine AB tarafından yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına bir adım mesafede olduklarını ifade etti.

  • Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
    17:48 Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı. Son 21 yılda Kocaeli'ye 305 milyar liraya yakın yatırım yapıldı. Yatırımlar arasında eğitim, gençlik ve spor, sağlık, konut, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım, sanayi ve teknoloji gibi alanlar bulunuyor.

  • Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti
    17:46 Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti. Bakan Bayraktar, esnafın sıkıntılarını dinledi ve belediye başkanlarıyla buluşmak için Uşak Belediyesi'ne geçti.

  • Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak
    17:45 Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya'nın önümüzdeki dönemde yeni toplu iş yerleriyle tanışacağını söyledi. Tütüncü, esnaflarla yaptığı görüşmelerde, pek çok sektörün toplu iş yerleri içerisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Antalya'nın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, yeni sanayi siteleri, esnaf siteleri ve toplu iş yerlerinin önemine dikkat çekti. Tütüncü, Antalya'nın ekonomisine can veren, fırsatlar sunan bir belediye ile karşılaşacaklarını söyledi.

  • Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti
    17:40 Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti

    20. Dönem DYP Milletvekili Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal, 90 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze namazı Hulusi Akar Cami'nde kılındı ve birçok siyasi isim katıldı. Çilsal'ın cenazesi eski mezarlığa defnedildi.

  • İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum:
    17:37 İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum: "5 yılda yaptığının 2 katını biz 1 yılda yapacağız"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen 'İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar' lansmanında ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını detaylı bir şekilde anlattı.

  • Çevre Bakanı: Şehirlerimizi depreme dirençli yapmalıyız
    17:34 Çevre Bakanı: Şehirlerimizi depreme dirençli yapmalıyız

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem kuşağında yer alan Türkiye'de şehirlerin depreme dirençli şekilde inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Özhaseki, depremlerin son 100 yılda 130 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden olduğunu belirtti. Bakan, şehirlerin merkezlerini ve altyapılarını güçlendirdiklerini ve depremzede vatandaşların evlerine oturuncaya kadar yanlarında olacaklarını ifade etti.

  • Çorum Belediye Başkanı Gazze'ye Destek Verdi
    17:32 Çorum Belediye Başkanı Gazze'ye Destek Verdi

    Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, mahya ile Gazze'deki direnişe destek verdiğini açıkladı. Çorum, Türkiye'de ilk kez mahya ile Gazze'ye destek veren bir il oldu.


Advertisement