Vali Kamçı Ekonomik Toplantılar Kapsamında İncesu Osb'li Sanayicilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Vali Kamçı Ekonomik Toplantılar Kapsamında İncesu Osb'li Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Vali Kamçı Ekonomik Toplantılar Kapsamında İncesu Osb\'li Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Vali Kamçı, Kayseri’nin ekonomik durumu ve potansiyelini, devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla; İncesu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, sanayiciler, işadamları ve yatırımcılarla kahvaltıda bir araya geldi.

22.10.2017 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kamçı, Kayseri'nin ekonomik durumu ve potansiyelini, devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla; İncesu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, sanayiciler, işadamları ve yatırımcılarla kahvaltıda bir araya geldi.

İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Süleyman Kamçı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya,kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sanayiciler ile iş adamları katıldı.

Vali Süleyman Kamçı yapmış olduğu açılış konuşmasında, "Sanayicilerimizle, işadamlarımızla ve yatırımcılarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Yapılan bu toplantıların amacının, sanayicinin yanında olduğumuzu göstermek ve sizlerin dertlerini dinlemek olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Sizlerin taleplerini not alıp yardımcı olabileceğimiz konularda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sanayicilerimizin oluşabilecek sıkıntılarına çözüm bulmak için yapılması gerekenleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız. Diye konuştu.

Toplantı, İncesu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının söz alarak talep ve isteklerini iletmesiyle devam etti.

Toplantının sonunda bir değerlendirmede bulunan Vali Kamçı, her zaman olduğun gibi bundan sonra da siz sanayicilerimizle ve iş adamlarımızla elimizden geldiği kadar bir araya geleceğiz. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Sorunlarınızı elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Vali Kamçı Ekonomik Toplantılar Kapsamında İncesu Osb'li Sanayicilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement