Vali Karaloğlu, Kemer'in imar problemine el attı - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu, Kemer'in imar problemine el attı

Vali Karaloğlu, Kemer\'in imar problemine el attı

Kemer Belediyesi ev sahipliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kemer Buluşması" gerçekleştirildi.

26.06.2019 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Belediyesi ev sahipliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kemer Buluşması" gerçekleştirildi. Buluşmanın Antalya Valisi Karayloğlu ve turizm temsilcilerinin de katıldığıöğleden önceki bölümünde Beldibi mahallesinden Çıralı'ya kadar olan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Vali bey, bu imar sorunu ile gerekli talimatlarını verdi. Bu konuyu çözeceklerini söyledi. Alacasu Koyu ve Kındılçeşme Günübirlik Alanı'nın bir protokole verilmesi için Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptı. Bizim için bugün çok olumlu bir toplantı yapıldı" dedi.

Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen buluşmaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer, Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Tuncay Saruhan, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, ASAT Genel Müdürü Yardımcısı Osman Yıldız, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Ergun Büyükbaş, Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici, meclis üyelerimiz Emin Gül, Ferhan Fidan, İsmail Aka, Hasan Ali Acar, Hakan Tuncer, Ramazan Kal, Semih Top, Mustafa Tıraş, Ahmet Can, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve esnaf katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Topaloğlu, öğleden önce Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve turizmin duayenlerinin de katıldığı bir toplantıda sadece Kemer'in konuşulduğunu hatırlatarak, Beldibi mahallesinden Çıralı'ya kadar olan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığını söyledi. Topaloğlu, "Vali bey, bu imar sorunu ile gerekli talimatlarını verdi. Bu konuyu çözeceklerini söyledi. Alacasu Koyu ve Kındılçeşme Günübirlik Alanı'nın bir protokole verilmesi için Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptı. Bizim için bugün çok olumlu bir toplantı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek beye de yapacağı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise 19 ilçe ve 913 mahallemizde halk buluşması düzenleyeceklerini söyledi.Toplantının iki gün önce Alanya'da yapıldığını, bugün ise Kemer'de olduklarını ifade eden Böcek, "Biz kimseyi ötekileştirmeden, demokrasiden yana olan herkesle Antalya'yı yöneteceğimizi söylemiştik. Biz 19 ilçeyi de CHP'li gibi göreceğimizi söylemiştik. Herkese eşit mesafede davranacağız. Kemer için hayırlı bir toplantı olacaktır. Ev sahipliği için Necati Topaloğlu'na teşekkür ederim. Kemer'deki arıtma ile ilgilide kapasite artırma çalışmaları var. Bunları çözeceğiz. Kemer'in bütün sorunlarını hep birlikte konuşacağız. Çözüm önerilerini tartışacağız. Bundan sonra da belediyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Toplantıda, esnaf adına söz alan Kemer Esnafları ve Turizmciler Derneği (KESDER) Başkanı Abdullah Çilengir, esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi.

Çilengir, ulaşım konusunda halk otobüslerinin çarşı içerisinde düzenli olarak dolaşmasını ve turistlerin çarşı esnafına da uğraması konusunda önerilerde bulundu.Toplantıda ayrıca, imar sorunları, pazar yeri, UKOME ile yapılacak görüşmeler de konuşuldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu, Kemer'in imar problemine el attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı
    21:13 Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı

    Fatih'te yaklaşık 4 bin kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplandı. Protestocular, İsrail aleyhine slogan atarak Eminönü Meydanı'na yürüdü. Gruptakilere yerli ve yabancı turistler de destek verirken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görmezden gelindiğini belirterek, soykırımın durdurulması çağrısında bulundu.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok
    21:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda konuştu. Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azalan il olduğunu belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi
    21:08 Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

  • Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok
    21:07 Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azaldığını belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu
    21:04 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini belirterek, İstanbul adayını çekmek için AK Parti'ye şart sundu. Erbakan, İsrail'le ticareti sonlandırma, İsrail'e ihracatı kesme, Kürecik Radar Üssü'nü kapatma ve emekli maaşını 20 bin TL'ye çıkarma şartlarını dile getirdi.


Advertisement