Vali Karaloğlu'ndan Ailelere Kürtçe 'Geçmiş Olsun' - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu'ndan Ailelere Kürtçe 'Geçmiş Olsun'

Vali Karaloğlu\'ndan Ailelere Kürtçe \'Geçmiş Olsun\'

Van Valisi Münir Karaloğlu, düzenlenen resmi törenin ardından hasta çocukları ziyaret ederek ailelerine Kürtçe geçmiş olsun ve bayram kutlama dileklerinde bulundu.

13.08.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Karaloğlu, resmi bayramlaşma programı çerçevesinde ilk önce İl Jandarma Komutanlığı'na giderek askerlerle tek tek bayramlaştı. Burada verilen ikramlar eşliğinde askerlerle sohbet eden Vali Karaloğlu'nun ikinci durağı ise Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü oldu. Polislerle de bayramlaşan Karaloğlu, tebrikler sonrası ikram edilen tatlı ve çayların ardından üçüncü durağı olan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan çocukları ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Karaloğlu, hasta yakınlarına Kürtçe 'Eyda we piroz be' "Bayramınız kutlu olsun" diyerek bayramlarını kutladı. Vali Karaloğlu hastanede yatan çocuklara da karanfil ve çeşitli hediyeler verdi. Vali Karaloğlu son olarak Edremit ilçesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde çocuklarla bayramlaştı. Eşi Sevim Karaloğlu, çocukları Elif Meva ve Meralsu'nda katıldığı bayramlaşma sonrası Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan trambolinin açılışını yaptı.

Bayram ziyaretleri esnasında Vali Karaloğlu'na, yardımcıları Mehmet Özel, Mehmet Yüzer, Hakan Alkan, İl Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul, Van Müftüsü Nimetullah Arvas da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu'ndan Ailelere Kürtçe 'Geçmiş Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement