Vali Karaloğlu, Sarı Çiftinin Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, Sarı Çiftinin Nikah Şahidi Oldu

Vali Karaloğlu, Sarı Çiftinin Nikah Şahidi Oldu

Van Valisi Münir Karaloğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi ve Şehrivan Gazetesi Köşe Yazarı Ergin Sarı'nın nikah şahidi oldu.

04.06.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi Münir Karaloğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi ve Şehrivan Gazetesi Köşe Yazarı Ergin Sarı'nın nikah şahidi oldu.

Gazeteci Ergin Sarı, Van'da özel bir hastanede halkla ilişkiler bölümünde görev yapan Hülya Aşan ile dün gece kıyılan nikahla hayatını birleştirdi. Bir düğün salonunda yapılan düğün merasimine Van Valisi Münir Karaloğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Saray Belediye Başkanı Ünal Özarslaner, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İl Başkan Yardımcısı Abdulhekim Karabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cemal Şen, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (VATSO) Mirza Nadiroğlu, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, Basın İlan Kurumu Müdürü Yahya Öylek, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Hakan akademisyenler, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. Van Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Memuru Melih Çetin'in Hülya-Ergin çiftinin nikah şahitliğini Vali Münir Karaloğlu, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Saray Belediye Başkanı Ünal Özarslaner ve VATSO Başkanı Mirza Nadiroğlu yaptı. Nikah memuru Ergin'e 'Hülya hanımı kendinize eş olarak kabul ediyor musunuz? Sorusuna Kürtçe 'belı' diye cevap verdi. salondan büyük alkış alan nikah şahitliğini Saray Belediye Başkanı Özarslaner'de Kürtçe, şahit olduğunu ve çifte mutluluklar dileğini iletti.

Şahitler huzurunda bir ömür için atılan imzaların ardından nikah memuru Melih Çetin, aile cüzdanını çifte vermesi için Vali Münir Karaloğlu'nun vermesini istedi. Vali Karaloğlu da yeni çifte mutluluk dileklerini ileterek, "Hülya hanım ile Ergin beyin mutlu gününde kendilerine şahit olduk. Gelin ve damadımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah her zaman onların ailesine de sevgi, hoşgörü ve muhabbeti daim kılsın. Ailede hep çocuk cıvıltısı olsun inşallah. Ergin bey üniversitemizde öğretim görevlisi. Onun için aile cüzdanını rektör beye vereceğim" diyerek Sarı çiftine mutluluk dileklerini tekrarladı. Vali Karaloğlu'nun bu jestine teşekkürle karşılık veren Rektör Battal, "Ergin bizim öğretim görevlimiz. Ergin beye verilen tüm görevleri şimdiye kadar layıkıyla yerine getirdi. Ondan da endişemiz yok. Aile cüzdanını çok iyi muhafaza edecek ama bayanlar daha hassas olduğu için gelinimiz Hülya hanıma veriyorum" diyerek, mutluluk dileklerini iletti.

Hülya-Ergin çiftini tebrik eden ve birer altın takan Vali Münir Karaloğlu, aile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Bir süre düğünde kalan Vali Karaloğlu, daha sonra buradan ayrıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, Sarı Çiftinin Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement