Vali Kızılcık'ın Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden İşadamı Mustafa Şılbır... - Son Dakika
Güncel

Vali Kızılcık'ın Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden İşadamı Mustafa Şılbır...

Vali Kızılcık\'ın Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden İşadamı Mustafa Şılbır...

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın düzenlediği veda yemeğinde önceki akşam kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, dualarla toprağa verildi.

21.08.2013 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın düzenlediği veda yemeğinde önceki akşam kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, dualarla toprağa verildi.

Merkeze bağlı Yeşilova Beldesi Dereiçi Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında aile mezarlığında toprağa verilen Şılbır'ın cenazesine, Vali Dr. Recep Kızılcık'ın yanı sıra CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon İl Alay Komutanı Albay Turgay Aras ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sırasında Vali Kızılcık'ın hayli üzgün olduğu gözlendi.

Trabzon Valiliği görevinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzonlular ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde veda yemeğinde bir araya gelmişti. Yemeğe çok sayıda davetli katılırken, Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, Vali Kızılcık'a hizmetlerinden ötürü bir konuşma yapmak üzere kürseye geldiği sırada kalp krizi geçirmişti. Şılbır, KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen dün sabah hayatını kaybetmişti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Kızılcık'ın Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden İşadamı Mustafa Şılbır... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement