Vali Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri

Vali Kızılcık\'ın Veda Ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Valisi Dr.

19.08.2013 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne veda ziyaretinde bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan vali Kızılcık, yaklaşık 4 buçuk yıl görev yaptığı Trabzon'a hizmet etmekten büyük keyif aldığını belirtti.

Cemiyet Başkanı Özdemir, Vali Kızılcık'a Trabzon hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Vali Kızılcık ta veda ziyaretinin bir bakıma iadeyi ziyaret olduğunu belirterek, Başkan Özdemir ve yönetim kurulunun yönetime seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Vali Kızılcık, konuşmasında Trabzon'un sorunlarını çözme noktasında önemli adımlar attıklarını ifade ederek, "Trabzon'a 4 buçuk yıllık süre zarfında hizmet noktasında çok büyük haz ve keyif alarak çalıştım. Trabzon'umuzun, bölgemizin sorunlarına kökten çözümler getirme anlayışı ile çalıştığımızı ve bu anlamda önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. İnşallah Trabzon'un önü açıktır, bundan sonra da yeni projeler ve başlamış olan projelerin devamı ile medyanın da büyük katkılarıyla, yeri geldiğinde eleştirileriyle, yeri geldiğinden önerileriyle çok daha iyi konuma hem ülkemiz hem de Trabzon'umuz gelmiş olacaktır. Bu anlamda beni buradan başka bir yere görevlendiren siyasi iradeye başta sayın başbakanımız olmak üzere teşekkür etmek istiyorum. Bu kapı burada kapandı. İnşallah bundan sonra, milletimiz, devletimiz adına eğer ihtiyaç duyulması halinde hizmet etmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özdemir, günün anısan vali Kızılcık'a hediye taktim etti - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement