Vali Mayda, Kurum Amirleriyle Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda, Kurum Amirleriyle Vedalaştı

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle vedalaştı.

06.06.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle vedalaştı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mayda, ekip çalışmasının önemine dikkati çekerek, "Çalıştığım her yerde gayret ettiğim unsur bu oldu. Kendime arkadaşlarımdan farklı görmedim, ekip çalışması içinde ekip arkadaşı gibi davrandım. Her zaman ölçümüz hem sizlere hem gelen vatandaşlarımıza tebessüm etmeye gayret etmek oldu. Sizlere de tavsiyemiz şu; memuriyet bir türlü geçiyor, kendi çapımızda biz de bir kıdem kazandık. Geride bıraktığımız hoş seda var ise karşınıza her zaman bu çıkıyor" dedi.

Kurum müdürlerine tavsiyelerde bulunan Vali Mayda, şunları söyledi:

"Saygıyı ben makamdan dolayı hiçbir zaman tercih etmedim. Sizler de etmeyin. Saygı kişiliğe gelmelidir. Biz tavrımızla, hareketlerimizle kendimize bir saygı oluşturabiliyorsak esas olan odur. ve yine esas olanı da koltuktan güç almak değil, o koltuğa güç katabilmektir. Hedefiniz bu olmalı. Sağ olun buradaki ekip arkadaşlarımın hepsi bu anlayışı iyi değerlendirdi, kendileri de gayret ettiler. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üzdüğümüz arkadaşlar olduysa hepinizden ayrı ayrı helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize başarı diliyorum. Benden yana da varsa hakkımız helal olsun." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Mayda, Kurum Amirleriyle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement